Krossisõitjad alustasid maailmasarja kaheksanda tulemusega

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kert Varik ja Lauris Daiders alustasid maailmameistrivõistlusi Hollandi etapi kaheksanda kohaga.
Kert Varik ja Lauris Daiders alustasid maailmameistrivõistlusi Hollandi etapi kaheksanda kohaga. Foto: msport.ee

Kert Varik ja Lauris Daiders alustasid külgvankrite motokrossi maailmameistrivõistlusi kõrge, kaheksanda kohaga. Tiitlivõistluste hooaja avaetapp sõidetid Hollandis Ossi krossirajal.

Kert Varik ja Lauris Daiders (WSP Husqvarna) alustasid hooaega väga hästi, kui sõitsid kvalifikatsioonis välja neljanda aja ning pääsesid kindlalt finaali.

Esimest finaalsõitu alustasid nad kümnenda koha piirimail, kuid peagi tuli tsiklil radiaator lahti ja seejärel pidid nad tempot alandama, et sõit kindlalt lõpetada. See neil ka õnnestus ning nad ületasid lõpujoone 12. kohaga, on kirjas Eesti mootorrattaspordi föderatsiooni kodulehel.

Teiseks sõiduks oli radiaator taas tsikli küljes kinni ja ka selles sõidus olid Varik ja Daiders stardi järel kümnenda koha piirimail. Pärast seda läks meeste sõit aina ülesmäge ning lõpuks tõusid nad kuuendaks.

Kahe sõidu kokkuvõttes kogusid Varik ja Daiders 24 punkti, mis andis kaheksanda koha. Etapi esikolmiku moodustasid Daniel Willemsen ja Robbie Bax Hollandist, Hollandi ja Prantsusmaa paar Koen Hermans ja Nicolas Musset ning Hollandi ja Belgia tiim Marvin Vanluchene ja Ben van den Boogaart.

Külgvankrite järgmine etapp sõidetakse kahe nädala pärast Prantsusmaal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles