Tantsusportlased rõõmustasid medalite üle

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaks Viljandimaa seeniorpaari tulid Eesti kümne tantsu meistrivõistlustel medalile: Jüri Turjakas ja Maret Lina (vasakul) said hõbeda ning Olev Mets ja Lii Kask pronksi.
Kaks Viljandimaa seeniorpaari tulid Eesti kümne tantsu meistrivõistlustel medalile: Jüri Turjakas ja Maret Lina (vasakul) said hõbeda ning Olev Mets ja Lii Kask pronksi. Foto: Ene Tulp

Eelmisel laupäeval Põlvas Eesti tantsuspordi liidu korraldatud kümne tantsu meistrivõistlustel osalenud Viljandimaa esindajad olid kõik edukad. Samas selgusid ka Eesti täiskasvanute meistrid Ladina-Ameerika tantsudes ning noorteklassi kuuluv viljandlanna Kristel Moorats saavutas koos oma tartlasest partneri Ander Saagoga kõrge kolmanda koha.

Tantsukoolide Tango ja Respect ühispaar Ander Saago ja Kristel Moorats olid kahtlemata ühed noorte kümne tantsu meistrivõistluste võitjasoosikud, sest veebruaris olid nad pälvinud täiskasvanute kümne tantsu tiitlite jagamisel hõbemedali. Laupäeval saavutas paar vanuseklassis Noored 2 kindla võidu, saades esikoha kaheksalt kohtunikult kümnest.

Kristel Moorats
Kristel Moorats Foto: Erakogu
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles