Õpilased täitsid treeneri ootused

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sõbrannad ja treeningukaaslased Laura Silde ja Eliisabet Veermets teenisid mõlemad Eesti U-16 judomeistrivõistlustelt medali: Laura Silde (heitel) hõbeda ja Eliisabet Veermets (heidetav) pronksi.
Sõbrannad ja treeningukaaslased Laura Silde ja Eliisabet Veermets teenisid mõlemad Eesti U-16 judomeistrivõistlustelt medali: Laura Silde (heitel) hõbeda ja Eliisabet Veermets (heidetav) pronksi. Foto: Erakogu

​Viljandi spordikooli kasvandikud tõid Keilas peetud Eesti B-klassi ja juunioride judomeistrivõistlustelt kolm medalit, ent nende juhendaja Viljar Kannel hindas kõrgelt ka kolme viiendat kohta ning võttis pika võistluspäeva kokku kui ootuste täitumise.

«Ootused olidki vähemalt kolm medalit. Kaks oleks olnud samuti hea tulemus. Aga kui tagantjärele analüüsida, oleks võinud minna veelgi paremini,» lausus suurte kogemustega treener. «Samas võime võistluspäeva väga edukaks pidada.» 

Viljandi judokad teenisid tiitlivõistlustelt ühe kulla, ühe hõbeda ja ühe pronksi ning kolm viiendat ja kaks seitsmendat kohta.

«Viiendad kohad on tegelikult kaotatud pronksimatšid,» nentis Kannel. «Varem oleme suutnud need üldjuhul enda kasuks pöörata, seekord kahjuks ei suutnud.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles