Tiitleid lisandus kuulitõukes ja teivashüppes

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Treener Milvi Varese õpilased teenisid Eesti noorte meistrivõistlustel U-14 vanuseklassi tütarlaste kuulitõukes kaks medalit: Gerli Endrekson (paremal) võitis kulla ja Helene Metsmaa (vasakul) pronksi.
Treener Milvi Varese õpilased teenisid Eesti noorte meistrivõistlustel U-14 vanuseklassi tütarlaste kuulitõukes kaks medalit: Gerli Endrekson (paremal) võitis kulla ja Helene Metsmaa (vasakul) pronksi. Foto: Marko Mumm (Eesti kergejõustiku liit)

​Läinud nädalavahetusel Tallinnas Lasnamäe hallis peetud Eesti U-14 ja U-16 vanuseklassi sisekergejõustiku meistrivõistlustel teenisid Viljandimaa sportlased kaks tiitlit teivashüppes ja kaks kuulitõukes.

Kuldmedalite poolest edukamad olid tütarlapsed. Ainsa noormehena küündis selleni Marten Roasto vanemate noormeeste teivashüppes. 14-aastane Leho Estorni õpilane oli seekord võistlustel ainus noormees, kes suutis alistada kõrguse 3.55.

U-16 vanuseklassi hooaja edetabeli kolmanda tulemusega kulla teeninud Roasto alustas võistlust kõrguselt 3.20. Ajaks, kui ta sättis end algkõrgust ületama, olid ligemale pooled võistlust alustanud 18 sportlasest juba konkurentsist välja langenud. Tema tegi viis edukat sooritust järjest, jättis vahele kaks kõrgust. Esimest korda koges ta ebaõnnestumist juba alavõitjana, kui latil oli kõrgus 3.60. See jäigi talle alistamatuks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles