Turvatöötaja võttis kinni veoautovarga

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Turvaettevõte G4S tõkestas pühapäeval Viljandis valvatava ettevõtte territooriumil autovarguse.
Turvaettevõte G4S tõkestas pühapäeval Viljandis valvatava ettevõtte territooriumil autovarguse. Foto: Marko Saarm / Sakala

Turvaettevõte G4S kommunikatsioonijuht Reimo Raja andis teada, et läinud pühapäeval hoidis selle ettevõtte töötaja Viljandis ära autovarguse.

18. veebruaril kell 2.33 märkas G4S videovalve operaator Viljandis ühe ettevõtte territooriumil veoautode vahel liikumas meest. Sündmuskohale saadeti patrull.

Kohale sõitnud turvatöötaja märkas, et ühe auto mootor on tööle pandud. «Valgustasin taskulambiga auto kabiini ning selle peale hüppas sealt välja üks mees ja jooksis minema,» kirjeldas turvatöötaja juhtunut. Ta läks auto juurde ja seiskas selle mootori. Ta märkas, et ukseklaas oli mõrane, seda oli üritatud lõhkuda.

G4S juhtimiskeskus oli samal ajal teavitanud juhtunust politseid ja kliendi kontaktisikut.

Territooriumi üle vaadates sai turvatöötaja koos sündmuskohale jõudnud kliendi esindajaga kätte mehe, kes oli roninud killustikuhunniku otsa. Turvatöötaja pidas mehe kinni. Samal ajal jõudsid sündmuskohale politseinikud ja kinnipeetu anti neile üle.

Koos politsei ja kliendi esindajaga kontrolliti territoorium veel üle, kuid midagi kahtlast rohkem ei tuvastatud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles