Korraldajad loobusid külalislahkusest

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

​Nädalavahetusel Viljandis Paalalinna viilhallis asetleidnud Eesti vibuspordi sisemeistrivõistlustel näitasid võõrustajad seekord külalislahkust üles ainult väljaspool laskeväljakut ja jätsid hulga vabariigi aastapäeva puhuseid eri disainiga medaleid endale, kuldseid koguni kaheksa.

Võistluste peakorraldaja oli Viljandimaa suurima liikmeskonnaga, Vana-Võidu vibuklubi. Nagu ütles selle klubi ja Viljandi spordikooli treener Aune Varik, õnnestus meie sportlastel lõpuks ometi murda viimastel aastatel korduma kippunud muster, et kodustel võistlustel ollakse liiga külalislahke. «Sportlikus plaanis oli nädalalõpp meile kokkuvõttes väga edukas. Kui kusagilt kärises, siis ehk meeste sportvibulaskmises, aga sel olid ka omad selged põhjused.»

Vibulaskmise ainsal olümpiadistsipliinil sportvibulaskmises suutis end pärast mitut aastat sisetingimustes troonile tagasi upitada Viljandimaa mullune edukaim naissportlane Laura Nurmsalu, alistades finaalis pärnulanna Reena Pärnati 6:4. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles