Juhtkiri. Ikkagi bussijaam

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Sakala

Kui näiteks Viiratsis või Mustlas elaval inimesel on vaja ükspäev pealinnas asju ajada, siis kas ta võiks istuda hommikul vara autosse, võtta suuna Viljandisse, kuid selmet siit Tallinna poole edasi sõita, hüpata hoopis bussi peale? Selle küsimuse peale tahaks kosta: miks mitte! Nii ei pea üpris ohtlikul Tallinna–Tartu maanteel närve kulutama, liiklus jääb sel teel ühe sõiduki võrra hõredamaks ning pisut õnnestub ka raha ja loodust säästa.

Niimoodi talitades tuleb oma auto mõistagi kuhugi parkida. Loogiline koht selleks oleks bussijaama juures olev parkla. Kuid võta näpust! Nagu tänasest lehest võib lugeda, tõmbab parkla omanike otsus säärasele plaanile kriipsu peale.

Kolme hommikutunni pikkuse parkimispiirangu kehtestamise põhjused on samuti lahti seletatud. Lühidalt kokku võetuna on parkimiskohti kesklinnas napilt ning kitsendusega loodetakse jõuda selleni, et magusad kohad ei jääks inimestele, kes vaba voli kuritarvitavad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles