Noor disainer paneb neidudele südamele mitte olla iluasjake

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi gümnaasiumi vilistlane, moedisainitudeng Mairo Seire, keda hüütakse «Vaprate ja ilusate» seriaalist inspireeritult ka Viljandi Forresteriks, tõi noori kõnetavat sõnumit kandva rõivakollektsiooniga võidu koju võistluselt «MoeP.A.R.K» ja suundub edasi Tallinna lavadele.
Viljandi gümnaasiumi vilistlane, moedisainitudeng Mairo Seire, keda hüütakse «Vaprate ja ilusate» seriaalist inspireeritult ka Viljandi Forresteriks, tõi noori kõnetavat sõnumit kandva rõivakollektsiooniga võidu koju võistluselt «MoeP.A.R.K» ja suundub edasi Tallinna lavadele. Foto: Erakogu

​Mullu Viljandi gümnaasiumi lõpetanud Mairo Seire, keda teatakse ka nime all Viljandi Forrester, võitis tänavu taas kord üle-eestilise noorte moevõistluse «MoeP.A.R.K» kollektsiooniga «Daddy’s little princess», millega paneb südamele mitte olla iluasjake. 

Tallinna kunstiakadeemias õppima asunud noormees osales sel aastal esimest korda tudengikategoorias. Kollektsioon, mis peaasjalikult köidab pilku värviliste pusadega, kannab autori selgitust mööda sõnumit, et oma elu alustavad noored ei otsiks kõige lihtsamat teed. 

«Kollektsiooni pealkiri tuleneb sellest, et noored tihtipeale leiavad, et kõige kergem viis raha saada on leida endale see sugar daddy – olla nii-öelda iluasjake, kellele antakse raha,» rääkis Mairo Seire töö sügavamast mõttest ja pani noortele südamele oma unistuste elluviimise nimel vaeva näha. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles