Ehitusmehed toovad väikepoele lisatulu

Aivar Aotäht
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaare poodi astuvad sisse enamasti paalalinlased, aga naabruses käiva kolme kortermaja renoveerimine toob ostlema ka ehitajaid.
Kaare poodi astuvad sisse enamasti paalalinlased, aga naabruses käiva kolme kortermaja renoveerimine toob ostlema ka ehitajaid. Foto: Marko Saarm

​Viljandis Paalalinnas asuva Kaare kaupluse lähedal käib korraga kolme kortermaja remont ning ehitusmeeste isu toob poele väikest lisatulu.

Kaare poe juhataja Tiina Kübar ütles, et ümbruskonnas ühtki toiduasutust pole ja nii kui hoonete renoveerimine algas, hakkasid töömehed tulema Kaare poodi süüa ostma.

«Hommikuti tahavad nad midagi näksida, käivad ka lõunaajal, aga vähem õhtuti,» lausus ta. «Õhtuti astuvad läbi enamasti meie enda, Paalalinna inimesed või need, kes haiglasse lähevad või sealt tulevad. Võõrast rahvast satub meile üpris vähe.»

Nagu juhataja rääkis, Kaare pood sooja sööki ei paku ja nõnda võtab ehitusmees muud suupoolist, mida on hea kohe süüa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles