Margus Annuk: kasekäsna vähi vastu pakkuda on kuritegu (1)

Martti Reinet
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi Haigla juhatuse liige Margus Annuk sedastas, et nii tänapäevastel lääne arstimitel kui ka rahvameditsiinil on oma head ja vead.
Viljandi Haigla juhatuse liige Margus Annuk sedastas, et nii tänapäevastel lääne arstimitel kui ka rahvameditsiinil on oma head ja vead. Foto: Martti Reinet

Sihtasutuse Viljandi Haigla juhatuse liikmel, somaatilise ravi kordineerimise juhil doktor Margus Annukil on palju kokkupuuteid ravimiarendusega ning inspiratsiooni saamiseks on ta pilgu pööranud ka taime- ja seenemaailma poole. Millised rahvapärimuslikud ravivõtted tema hinnangul paika peavad?

Doktor Annuk, mida te arvate inimesest, kes läheb apteeki otsima ravimtaimi neerupuudulikkuse vastu?

Inimesel, kes kasutab taimset apteeki, võib kogu elukäsitlus olla tervislikum. Tuleb vaadata inimese käitumist tervikuna. Neerupuudulikkus on aga karm seisund, mille vastu ravimtaimi pole. On küll preparaadid, mis soodustavad uriini teket.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles