Pinskas maha põlenud puidutöökoja šokis tisler: seal pole enam midagi peale vanaraua

Martti Reinet
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Viljandi külje all Maiste talus maha põlenud puidutöökoja tisler Rein Topnik on juhtunust šokis, sest sai laastavast tulekahjust telefoni teel teada alles täna hommikul hoone omanikult.

Puidutöökojas üle kolmekümne aasta tegutsenud Topnik ütles, et töökoja põleng ei tundu talle seniajani reaalne. «Väidan tõesõna ihus ja karvas, et see ei ole reaalne. Võis elektrist minna. See on mingi anomaalia. Siis pidi mingi lühis olema,» kõneles Topnik nõutult. Tema teada pole kaks päeva keegi seal kütnud ega tööd teinud.

Puutöökoda polnud Topniku märkimist mööda kindlustatud. «Kogelema võtab. Mõistuse võtab ära. Aastakümneid on oldud ja tehtud,» nentis ta. Töökojas oli tema meenutamist mööda olnud palju kuiva materjali, muu hulgas saja ruutmeetri jagu viieteistkümne sentimeetri laiusi tammest põrandalaudu, mille ta endale oli ostnud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles