Kunst teeb tunded tugevaks

Margus Haav
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karolin Jürise
Karolin Jürise Foto: Kristi Markov

Karolin Jürise võttis 8. märtsil Ugala teatris tele- ja fotokaamerate ees Eesti teatriliidu esimehelt Ain Lutsepalt vastu Kalju Komissarovi nimelise stipendiumi.

Ta on pärit Eesti väikseimast linnast Mõisakülast. Gümnaasiumi lõpetas ta Abjas ning praegu on ta Tartu ülikooli Viljandi kultuuriakadeemia teatrikunsti õppekava näitlejaeriala kolmanda kursuse üliõpilane. Lavaristsed sai ta juba Abja noorte näiteringi liikmena. Ugala teatris on ta publiku ette astunud kahes lavastuses, Saša Pepeljajevi tantsulis-visuaalses teoses «Primavera Paunveres» ja Oleg Titovi käe all lavale jõudnud «Lumekuningannas», kus tema kanda oli Gerda roll. «Primavera Paunveres» tõi lavastajale tänavuse teatripreemia nominatsiooni, «Lumekuninganna» etendused läksid kõik täissaalidele.

Konkurentsitult kõige rohkem silmapaare on aga Karolin Jürist näinud Viljandi duo Vajé kodumaisel eurolaulukonkursil kolmandale kohale platseerunud pala «Laura (Walk With Me)» ametlikus videos, kus tema kehastada on nimikangelanna roll. Seda videot oli eilseks vaadatud üle 400 000 korra.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles