Moe- ja tantsukooli tüdrukud tegid pagariäris trenni

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mitmel laval käinud Face'i tüdrukute torditants jõudis Carameli pagariärisse, et see saaks fotodele jäädvustatuna osaks kevadel Viljandis korraldatavast tantsunädalast.
Mitmel laval käinud Face'i tüdrukute torditants jõudis Carameli pagariärisse, et see saaks fotodele jäädvustatuna osaks kevadel Viljandis korraldatavast tantsunädalast. Foto: Elmo Riig

Kolmapäeval, kui tööpäev lõpule jõudis, jäi nii mõnigi viljandlane, kes enne kojuminekut oli plaaninud Kantrekülas Carameli pagariärist läbi astuda, ukse juures imestunult seisma. Kohviku letiesise olid vallutanud 22 tantsijat, kes seal kolmekorruselise tordi maketiga askeldasid. 

«Meil oli täna trenniaeg küll, aga tulime seda tegema hoopis siia,» ütles 10–12-aastaste tüdrukute tantsutruppi juhendav moe- ja tantsukooli Face juhataja Maarja Kukumägi, kes seekord muusika asemel ise lastele aknalaualt rütmiks kaasa laulis. Põrandale lihtsalt enam ei mahtunud. Selle olid hõivanud tantsutüdrukud. 

«Mul on pats lahti tulnud,» astus pausi ajal üks neiu juhendaja juurde. Sasitud krunn sai uuesti üles seatud. «Paar õpilast teeb neid tegelikult veel paremini kui mina. Ma õppisin neilt,» märkis juhendaja, viidates, et kõigi 22 tantsija juuksed pole tema käe läbi soengusse seatud. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles