Priit Toobalist saab üle aastate koduvalla palgaline (2)

Karl-Eduard Salumäe
, arvamustoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärast poliitikast lahkumist ostis Priit Toobal endise Kildu kooli kompleksi ning rajas sinna ratsakeskuse ja külalistemaja. Järgmiseks kinnitas ta kanda matuseäris. Nüüd taandub ta mõlema ettevõtmise igapäevasest juhtimisest ja asub tööle Suure-Jaani kultuurimaja direktorina. Pilt on tehtud 2017. aasta alguses, kui Kildul käisid ehitustööd.
Pärast poliitikast lahkumist ostis Priit Toobal endise Kildu kooli kompleksi ning rajas sinna ratsakeskuse ja külalistemaja. Järgmiseks kinnitas ta kanda matuseäris. Nüüd taandub ta mõlema ettevõtmise igapäevasest juhtimisest ja asub tööle Suure-Jaani kultuurimaja direktorina. Pilt on tehtud 2017. aasta alguses, kui Kildul käisid ehitustööd. Foto: Elmo Riig

​Aastaid Edgar Savisaare Keskerakonna võtmeisikuks olnud, kuid kahe aasta eest ootamatult poliitikast lahkunud ja Viljandimaal mitmele ärile aluse pannud Priit Toobal asub esmaspäevast tööle Suure-Jaani kultuurimaja direktorina.

Uues ametis on tema ülesandeks Suure-Jaani ja Sürgavere piirkonna kultuurielu korraldamine, vaba aja veetmise võimaluste loomine ning kultuuripärandi ja kohalike traditsioonide hoidmine, aga ka Suure-Jaani muusikafestivali korraldamine.

Suure-Jaanist pärit Priit Toobal on selle piirkonna kultuuritööd koordineerinud varemgi. Tema esimene töökoht oli kohaliku gümnaasiumi huvijuht ning aastatel 2005–2007 oli ta ühinenud Suure-Jaani valla kultuurinõunik.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles