Osa õpilasi hakkab söömas käima remonditavas majas

Ketlin Beljaev
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paalalinna kooli direktor Aavo Palo näitas Vabaduse plats 6 hoones, millised vaheseinad on plaanis viimasele korrusele ehitada, et sinna tekiks neli klassiruumi. Lammutamisele määratud majas hakkab järgmisel õppeaastal käima umbes kakssada last.
Paalalinna kooli direktor Aavo Palo näitas Vabaduse plats 6 hoones, millised vaheseinad on plaanis viimasele korrusele ehitada, et sinna tekiks neli klassiruumi. Lammutamisele määratud majas hakkab järgmisel õppeaastal käima umbes kakssada last. Foto: Marko Saarm

Nüüd on kinnitatud, kuidas hakkab välja nägema Paalalinna kooli pere elukorraldus järgmisel õppeaastal, kui tema kodumaja muutub ehitusplatsiks. Tunnid on kahes majas, aga vahepeal tuleb õpilastel keset koolipäeva lühem või pikem jalutuskäik ette võtta.  

Paalalinna kooli direktor Aavo Palo tunnistas, et kolimiseelne aeg on pigem põnev kui närvesööv, sest töö käib hea asja nimel. Ta usub, et jõutud on võimalikest lahendustest parimani. «Õppekohti jääb sisuliselt kaks. Varasemas variandis poleks nii vähesega hakkama saanud. Liiguvad enamasti õpetajad,» ütles Palo. 

I–V klassi õpilaste ajutiseks koduks saab Kaare kool ja VI–IX klassi õpilased hakkavad tarkust taga ajama linna südames Vabaduse plats 6 hoones. Kõige pikem vahemaa tuleb aeg-ajalt läbida kesklinna õppekoha poistel, kes peavad käima Kaare koolis tööõpetuse tundides.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles