Tulevik jättis punktid saarele

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tulevik ootab poolehoidjaid homme endale kodustaadionile toeks, kui ta läheb vastamisi FCI Levadiaga. Pilt on tehtud nädalatagusest lahingust Tallinna Kaleviga ning selle esiplaanil on meeskonna kapten Indrek Ilves.
Tulevik ootab poolehoidjaid homme endale kodustaadionile toeks, kui ta läheb vastamisi FCI Levadiaga. Pilt on tehtud nädalatagusest lahingust Tallinna Kaleviga ning selle esiplaanil on meeskonna kapten Indrek Ilves. Foto: Elmo Riig

Viljandi Tulevik pidi kolmapäeval Eesti jalgpallimeistrivõistluste Premium-liiga neljanda vooru mängus 1:3 alla vanduma selleks hooajaks kõrgemasse seltskonda kerkinud FC Kuressaarele.

Tuulisel Saaremaa staadionil peetud kohtumine algas viljandlastele rõõmsalt: juba teisel mänguminutil leidis Gerdo Juhkami sööt võõrustajate trahvikastis üles Kristen Kähri ja too suunas palli ühe puutega väravasse. Kahjuks ei suutnud Tulevik juhtvärava järel initsiatiivi haarata ning 16. minutil realiseeris FC Kuressaare mängumees Karl-Ivar Maar oma võimaluse ja viigistas seisu. Viis minutit hiljem oli tablool juba võõrustajate 2:1 edu, kui tabamuseni oli jõudnud Mario Stern.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles