Kindlustusselts pakub noorele sportlasele stipendiumi

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
ERGO kindlustusselts jagab kolmandat aastat noorsportlaste vahel stipendiumi.
ERGO kindlustusselts jagab kolmandat aastat noorsportlaste vahel stipendiumi. Foto: ergo.ee

ERGO kindlustusselts jagab kolmandat aastat noorsportlaste vahel stipendiumi koguväärtusega 25 000 eurot. Stipendium on mõeldud pühendunud noorte sporditee jätkamise toetuseks ning mõeldud treening- ja võistluskulude või spordivahendite soetamise katteks.

ERGO Eesti juht Tarmo Koll kõneles, et iga sportlase edukas esinemine mõnel rahvusvahelisel võistlusel on positiivne emotsioon kogu rahvale ning innustav eeskuju liikumisharrastusega tegelemiseks. «Läbimurre noorteklassidest tippsporti on keeruline ning nõuab lisaks tugevale tahtele ka märkimisväärset eelarvet. ERGO toetab sirguvaid talente, et ka tulevikus oleks noortel eeskujusid, keda järgida ja kelle tulemuste poole pürgida,» kõneles Tarmo Koll.

Paljud noored katkestavad spordiga tegelemise iseseisva elu alustamise eel, sest täiskasvanuks saades tuleb sportimist ise finantseerida. Et selliseid sundotsuseid oleks vähem, on ERGO noorte sportlaste stipendiumile oodatud kandideerima kõik 18–25-aastased sportlased.

Stipendiumi võib taotleda sportlane või tema nõusolekul ka treener, juhendaja, kool, spordiklubi või spordialaliit. Taotluste esitamise tähtaeg on 3. aprill. Stipendiumi määramise otsuse teeb kindlustusseltsi kokku kutsutud hindamiskomisjon. Stipendiumi saajad kuulutatakse välja 26. aprilliks.

Lisainfot stipendiumi taotlemise kohta leiab ettevõtte kodulehelt

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles