Tulevik jättis tabelipunktid saarele

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tulevik jäi alla FC Kuressaarele. Läinud laupäeval kodustaadionil tehtud pildidl on üks viljandlaste kogenenumaid mehi Indrek Ilves.
Tulevik jäi alla FC Kuressaarele. Läinud laupäeval kodustaadionil tehtud pildidl on üks viljandlaste kogenenumaid mehi Indrek Ilves. Foto: Elmo Riig

Viljandi Tulevik pidi kolmapäeval Premium-liiga neljanda vooru kohtumises 3:1 võõrsil mängides alla vanduma FC Kuressaarele.

Tuulisel Saaremaa staadionil peetud kohtumine algas viljandlastele rõõmsalt, sest juba teisel mänguminutil leidis Gerdo Juhkami tsenderdus võõrustajate trahvikastis üles Kristen Kähri, kes ühe puutega palli kenasti väravasse saatis.

Kahjuks ei suutnud Tulevik juhtvärava järel initsiatiivi haarata ning 16. minutil realiseeris FC Kuressaare mängumees Karl Ivar Maar oma võimaluse ning viigistas seisu. Viis minutit hiljem olid tablool juba võõrustajate 2:1 edunumbrid, kui tabamuseni jõudis saarlane Mario Stern. Kohtumise neljas värav sündis penaltist, mille realiseeris  teisel poolajal Elari Valmas.

Tulevik võitles vapralt, ent kaotus Premium-liiga neljandas voorus FC Kuresaarelt sai paraku tõsiasjaks.

Oma järgmise kohtumise peab Viljandi meeskond juba laupäeval, mil kodusel kunstmuruväljakul võõrustatakse kell 16 FCI Levadiat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles