Katuselt kukkunud korstnakivi lõhkus tänaval auto esiklaasi (1)

Aivar Aotäht
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Õnnetus juhtus Uus tänav 18 maja ees. Korstna küljest lahti tulnud kivi purustas maja ees seisva auto. Päästjad lükkasid selle edasi, et korstna lammutamise ajal kukkuvatele kividele tänaval ruumi teha.
Õnnetus juhtus Uus tänav 18 maja ees. Korstna küljest lahti tulnud kivi purustas maja ees seisva auto. Päästjad lükkasid selle edasi, et korstna lammutamise ajal kukkuvatele kividele tänaval ruumi teha. Foto: Elmo Riig

​Eile kukkus Viljandis Uuel tänaval kahekorruselise puumaja korstna küljest kivi, mis lõhkus tänaval seisva auto esiklaasi. Korstnapühkijad on vanalinna majade korstnate kehvale seisule tähelepanu juhtinud juba aastaid.

Nagu vahendas Lõuna päästekeskuse kommunikatsioonijuht Marek Kiik, teatati kell 9.21 häirekeskusesse, et Uus tänav 18 maja katuselt kukub telliskive. Päästjad lükkasid auto maja eest ära ja tuvastasid, et korstna küljest oli alla tulnud üks kivi.

Politsei sulges tänaval liikluse, päästjad tõusid tõstukiga katuse kohale ning hakkasid korstnat lammutama. Nii lendas tänavale veelgi kivitükke.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles