Vanalinnakohvik lõi ukse valla

Priscilla Õmblus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eelmise nädala teisipäeval Lossi tänaval avatud ja Eesti kuulsa karikaturisti Edmund Valtmani järgi nime saanud kohviku seinad on kaunistatud tema teostega.
Eelmise nädala teisipäeval Lossi tänaval avatud ja Eesti kuulsa karikaturisti Edmund Valtmani järgi nime saanud kohviku seinad on kaunistatud tema teostega. Foto: Elmo Riig

Eelmisel nädalal Viljandis Lossi tänaval avatud kohvik Edmund on perenaise sõnul leidnud endale nii püsikunded kui ka menüü menuki – šnitsli.

«Eestlane ongi šnitslirahvas,» tõdes üks kohviku eestvedajatest Reelika Francis küsimuse peale, kas kohvikul on välja kujunenud ka oma hitt-toode.

«Veidi üle nädala oleme olnud avatud ja hästi kiire on olnud,» tõdes kohvikupidaja ning lisas, et õhtuti on eriti kiire, sest broneeringuid on palju. «Pidi mõtlema, kuidas kõike hallata. Seda oli hästi palju ja korraga,» kirjeldas ta esimest nädalat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles