Lapsed lahkusid teatrist siniste silmadega

Margus Haav
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kes ei tahaks proovida, kuidas maitseb veri. Vähemasti lavaveri, mida lahkesti pakub Vanemuise teatri noortetöö juht Mall Türk.
Kes ei tahaks proovida, kuidas maitseb veri. Vähemasti lavaveri, mida lahkesti pakub Vanemuise teatri noortetöö juht Mall Türk. Foto: Elmo Riig

«Lapsed, kes teist tahaks kiire sinika saada? Kõik tahavad? Võtke siis järjekorda!» Sellisele küsimusele ei oskaks enamasti niisugust vastust oodata. Kui muidugi pole just tegemist töötoaga, mis kannab pealkirja «Lastele keelatud» ning kus tutvustatakse teatributafooriat, tehakse haavagrimmi abil sinikaid ja arme ning pannakse veri voolama.

Töötuba «Lastele keelatud» oligi neljandat korda teoks saanud koolinoorte teatripäeval üks menukamaid. Igal aastal korraldab teatrikuu alguses õpilaste teatripäeva erinev teater. Tänavu oli korraldaja Ugala ja osaleda said Viljandi linna ja maakonna õpilased. Kokku tuli üle tuhande noore, kes said valida mitme töötoa ja etenduse vahel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles