Kohalikud Fuuriad läbisid tuleristsed päris edukalt

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Hiljaaegu moodustatud Viljandi hokiklubi Fuuriad naiskonnal olid laupäeval kodulinnas Eesti naiste jäähokiliigas esimesed ametlikud võistluskohtumised ning nagu ütles naiskonna eestvedaja Eve Naanuri, said nad kenasti hakkama, ehkki võidukonto jäi veel avamata.

Pärast kaheksa-aastast pausi taas asetleidvate Eesti naiste jäähoki meistrivõistluste avaetapi võitis nelja võistkonna konkurentsis täiseduga Tartu HK Säde. Teine oli Kohtla-Järve HK Everest, kolmas Tallinna HK Roosa Panter ning neljas Viljandi HK Fuuriad.

Kohalik naiskond jäi seekord küll võiduta, ent Eve Naanuri sõnul mängisid selle liikmed kardetust paremini. «Teistega võrreldes oleme ikka päris algajad, nii et pelgasime 20-väravalist kaotust. Suutsime aga sedavõrd hästi vastaseid segada, et kümmet väravat ei suutnud meile keegi vistata,» rääkis ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles