Männimäe lasteaia ehitus läheb oodatust 200 000 eurot kallimaks

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Männimäe lasteaed on remonti oodanud juba rohkem kui kümme aastat.
Männimäe lasteaed on remonti oodanud juba rohkem kui kümme aastat. Foto: Marko Saarm

Kui Viljandi linnajuhid Männimäe lasteaia projekteerija ja ehitaja leidmiseks korraldatud riigihanke konkursil osalejate pakkumised lahti tegi, selgus et parim pakkumine oli oodatust ligi 200 000 eurot kallim ning töö läheb maksma pisut üle miljoni euro.

Linnavalitsuses peeti edasise üle aru ning esmaspäeval otsustati osaühingu AU Energiateenuse 1 008 000 euro suurune pakkumine vastu võtta. Täpsemad kokkulepped, kuidas ehitus suvel lasteaiahoones korraldatakse, hakkavad sündima reedest, mil linnaametnikud ja ehitusfirma juhid esimest korda laua taga kokku saavad.

Nii Männimäe kui samas elurajoonis asuva Krõllipesa lasteaia Mängupesa õppekoha laste vanematele on teatatud, et 18. juunist kolivad kaks lasteaeda kokku Mängupesa majja ehk sellesse lasteaeda, mis asub Selveri vastas. Nad peavad maja jagama 31. augustini.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles