Viljandis hiljuti avatud kiirtoidukohvikul Objekt paistab minevat hästi. Isegi nii hästi, et natuke hirmus hakkab. Räägitakse ju, et hamburger on kole rämpstoit, mis teeb kõigepealt lõua soustiseks, siis kere jämedaks ja lõpuks ajab lausa hauda. Objekti leti ääres seisavad enesetapjad lausa rivis.
Tellijale
Uus burksikunn on pukis
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Olgu kohe öeldud, et allakirjutanu on küll paks ja teinekord ka soustise lõuaga, aga selle arvustuse eesmärk pole kiirtoitu propageerida. Samas ei näe ma mingit põhjust hästi tehtud rooga tema nime pärast maha teha. Mis see hamburger siis õigupoolest muud on kui üks väga hästi tehtud võileib.