Korvpallurid jätkavad kaheksa seas

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
BC Viljandi / telliauto.ee meeskond jätkab Eesti meistrivõistluste teise liiga turniiri veerandfinaalis EMÜ II / Ülenurme meeskonnaga.
BC Viljandi / telliauto.ee meeskond jätkab Eesti meistrivõistluste teise liiga turniiri veerandfinaalis EMÜ II / Ülenurme meeskonnaga. Foto: Elmo Riig

Läinud reedel Viljandis Eesti meeste korvpallimeistrivõistluste teise liiga vahegrupiturniiri viimases mängus 91:75 võidu teeninud BC Viljandi / telliauto.ee jääb ootama endale vastast liiga veerandfinaaliks.

Reedel vahegrupiturniiril teist korda Rapla meeskonna alistanud viljandlaste vastane tuleb paarist Rapla ja Eesti Maaülikooli II / Ülenurme. Mõlemaga on nad tänavusel turniiril kaks korda varem vastamisi olnud ning kõigil kordadel on nad ka võidu teeninud.

Tartumaa esindusega mängis BC Viljandi / telliauto.ee teise liiga põhiturniiril samas grupis, Raplaga oli ta vastamisi viimati peetud vahegrupi mängudel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles