Eepiline bussiparkimine andis Tulevikule hooaja esimese võidu

, jalgpallihuviline
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

​Laupäeval oma tänavuse meistriliiga hooaja teise kohtumise pidanud Viljandi jalgpalliklubi Tulevik sai tabelisse esimesed võidupunktid, kui alistas kodusel kunstmurul dramaatilises heitluses 1:0 Tallinna Kalevi.

Ehkki Kalev mängis kolmel eelmisel hooajal esiliigas, võis teda kui täisprofessionaalset ning hiljuti oma ridu tublisti täiendanud klubi pidada selle kohtumise favoriidiks.

Kui hooaja avavoorus Flora vastu oli Tulevik mänginud üksnes kaitsest lähtudes, siis Kalevit tervitas ta oma kodumurul ründava formatsiooniga: lisaks Yosuke Saitole oli peatreener Marko Kristal äärekaitsest edurivisse edutanud Indrek Ilvese. Kohtumise kuuendal minutil oli skoor avatud: äärepoolik Roger Teori ilusa püstsöödu, Kalevi kaitseliini kobava suluseisulõksu ja Tuleviku tipuründaja Saito õigesti ajastatud liikumise tulemusena pääses viimati mainitu trahvikastis umbes seitsmelt meetrilt vabalt väravale tulistama.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles