Saemehed alustasid uue elurajooni rajamist

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Esmaspäeval alustasid saemehed tulevase elurajooni võsast puhastamist. Õige pea lammutatakse vanad sõjaväehooned ning uuest aastast peaks algama elumajade rajamine.
Esmaspäeval alustasid saemehed tulevase elurajooni võsast puhastamist. Õige pea lammutatakse vanad sõjaväehooned ning uuest aastast peaks algama elumajade rajamine. Foto: Elmo Riig

Esmaspäeval tõmbasid töömehed saed käima ning Jakobsoni kooli ja linna piiri vahele jääval kunagisel Nõukogude sõjaväebaasi territooriumil hakkas võsa langema. Aasta pärast võib seal kerkima hakata 50 eramajaga elurajoon.

Hiljemalt 14. aprilliks peab ligi üheksa hektari suurune maa-ala olema võsast puhas ning kui ilm lubab, siis juba aasta pärast peaks seal käima uue eramurajooni teede ja tänavate ehitus.

Linnalt saja euro eest raieõiguse ostnud PK Oliver viib võsa Tartumaale, kus sellest tehakse hakkpuit. Tehing on linnale kasulik, sest raieõiguse müügiks korraldatud konkursil osales vaid kaks firmat ning teine osaleja polnud suure võsaraie eest üldse nõus maksma, vaid küsis ise linnalt 1000 eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles