Galerii. «Meediamullil» tuli teada nii kohalikke kui maailmasündmusi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna oli Viljandi gümnaasiumi aulas kooliõpilaste ajakirjandusteemalise mälumängu «Meediamull» maakondlik lõppvõistlus, millel neidudelt ja noormeestelt küsiti muu hulgas, kes võitis tänavu Oskar Lutsu huumoripreemia, millal on järgmine liigaasta, milline välismaine organisatsioon peitub täheühendi NRA taga, millal on Venemaa presidendivalimised ja millist asutust juhib Marje Josing.

Lisaks 20 harilikule küsimusele, millele sai kuuekesi vastust nuputada, oli mängus viis nõndanimetatud taibuvooru, milles iga võistkonna liikmed valisid enda seast ähmase vihje peale välja ühe, kellele esitati küsimus pildi või helifailina. Näiteks tuli ära tunda Sakala ajakirjanikke ning sel aastal Eestis või mõnes lähiriigis kontserdi andvaid maailmakuulsaid artiste.

Võitjaks osutus üks Viljandi gümnaasiumi võistkondadest, kuhu kuulusid Helena Harriet Tamm, Romet Vinnal, Marko Keldo, Hanna Kerstina Kartau, Hanna Kallas ja Liisa Kiis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles