Linn loobus arhitektidelt hilinemise eest trahvi küsimisest (1)

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ehitusprojekti venimine oli tingitud linna ja arhitektide vaidlusest eskiisi valmimise perioodil. Nimelt soovis linn näha Vabaduse platsi autoparklana, kuid arhitektide loodud ja juba varem heaks kiidetud töö nägi seda ala ette sõidukiteta piirkonnana.
Ehitusprojekti venimine oli tingitud linna ja arhitektide vaidlusest eskiisi valmimise perioodil. Nimelt soovis linn näha Vabaduse platsi autoparklana, kuid arhitektide loodud ja juba varem heaks kiidetud töö nägi seda ala ette sõidukiteta piirkonnana. Foto: At Home

​Viljandi linn loobus linna keskväljaku arhitektilt leppetrahvi nõudmisest, küll aga leidis linnapea Madis Timpson, et kui tema oleks ettevõtjana samas seisus, maksaks ta vabatahtlikult selle raha linnale.

20. veebruaril saatis linnavalitsus keskväljakut projekteerinud osaühingule At Home 6000 euro suuruse leppetrahvi nõude, sest firma oli ehitusprojekti koostamisega 71 päeva hilinenud. Sellepeale saatis At Home juhatuse liige Ülle Maiste linnale kirja, milles vaidlustas trahvi, sest lepingu kohaselt oli linn trahvi nõudega üle kuu aja hiljaks jäänud.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles