Võõrustajad jäid turniiril võiduta

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi hokiklubi esindus jäi tänavuste Eestimaa spordiliidu Jõud meistrivõistluste alagrupiturniiril neljandaks ning talle on see turniir nüüd lõppenud.
Viljandi hokiklubi esindus jäi tänavuste Eestimaa spordiliidu Jõud meistrivõistluste alagrupiturniiril neljandaks ning talle on see turniir nüüd lõppenud. Foto: Marko Saarm

Eelmisel nädalavahetusel peeti Viljandi jäähallis Eestimaa spordiliidu Jõud jäähokimeistrivõistluste teise ringi kohtumisi ning Viljandi mängijad pidid kõigis oma kolmes mängus vastaste paremust tunnistama. Võidukonto jäi meie jäähokiharrastajatel avamata ka alagrupi esimeses ringis.

Läinud laupäeval läks Viljandi jäähokiklubi vastamisi Tartu Condori ja Saku meeskonnaga. Condori vastu tuli tunnistada 2:7 kaotust. Saku esindusele jäid viljandlased alla 4:10. Pühapäevane kohtumine Jõgevamaa meeskonnaga lõppes 1:8.

Viljandi hokimängija Ott Tootsi sõnul said mehed kaotusest hoolimata mängukogemust. Siinkohal tasub märkida, et Viljandi mängis sisuliselt vahetusmeesteta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles