Viljandi noored noppisid jäärajal kaksikvõidu

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Noorteklassi esikolmikusse jõudnud autosportlased Tom Adamson (vasakul), Kevin Allik ja Karl Kutsar koos mehaanikutega.
Noorteklassi esikolmikusse jõudnud autosportlased Tom Adamson (vasakul), Kevin Allik ja Karl Kutsar koos mehaanikutega. Foto: Kalle Allik

Möödunud laupäeval peeti Võrtsjärvel Eesti jäärajasõidu karikavõistluste viimane etapp, kus üheksas võistlusklassis startis 194 sportlast. Noorte arvestuses noppisid kaksikvõidu viljandlased Kevin Allik ja Tom Adamson.

Adamsonile tagas see sarja kokkuvõttes kolmanda koha. Allik võttis esimesel kolmel etapil mõõtu meeste klassis ja viimase etapi võit andis kokkuvõttes kaheksanda koha.

«Esiveoliste tavarehvide klassis jäi Alar Allik viimasel etapil napilt neljandaks, aga stabiilne esinemine kõigil etappidel andis karikavõistluste üldarvestuses pronksmedali. Üldarvestuses sai selles klassis viienda koha Rainis Tiri, kuuenda koha Kevin Allik ja kaheksanda koha Rainer Tiri,» vahendas Kalle Allik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles