Suusasari lõppes ühisstardist sõiduga

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Neljanda Viljandi suusasarja viimane võistlusõhtu oli kolmapäeval ning mõõtu võeti ühisstardist viiekilomeetrises vabatehnikasõidus.
Neljanda Viljandi suusasarja viimane võistlusõhtu oli kolmapäeval ning mõõtu võeti ühisstardist viiekilomeetrises vabatehnikasõidus. Foto: Erakogu

​Kolmapäeval lõppes Sakala suusaklubi eestveetav Viljandi suusasari. Viimasel võistluspäeval Holstre-Pollis oli kavas ühisstardist viie kilomeetri vabatehnikasõit. Õhtu parima tulemuse tegi Indrek Hubel, kellele see oli kolmas etapivõit ja tähendas ühtlasi koondvõitu.

Sarja viimasel etapil oli eri võistlusarvestustes rajal 28 suusatajat. Indrek Hubeli järel lõpetas teisena Ott-Jaanus Heile. Kolmanda koha sai Andrus Kasekamp, kes oli ühtlasi 40+ meeste klassi võitja.

Naistest tegi kolmanda etapi parima tulemuse Greete-Liisa Toom. Võistlusõhtu paremuselt teise ja kolmanda aja sõitsid välja N-16 klassi tüdrukud Anette Peltser ja Janeli Alliksaar. Viimasena nimetatud Sakala suusaklubi esindaja oli tänavuse sarja koondtabelis parima positsiooniga naissuusataja ning pälvis ühtlasi N-16 klassi sarja võitja tunnustuse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles