Sihtasutus Noored Olümpiale kuulutab välja stipendiumikonkursi

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
Sihtasutus Noored Olümpiale kuulutab välja kolmanda stipendiumikonkursi.
Sihtasutus Noored Olümpiale kuulutab välja kolmanda stipendiumikonkursi. Foto: facebook.com/nooredolympiale

Sihtasutus Noored Olümpiale kuulutab välja kolmanda stipendiumikonkursi. Eesti ettevõtjate toel loodud noorte sportlaste tugisüsteem pakub lisaks rahalisele toele mitmesuguseid koolitusi. Kandideerima on oodatud kõik 18-25-aastased olümpiamängude kavas olevaid individuaalalasid harrastavad sportlased, kes pürgivad spordimaailma tippu.

Stipendiumikonkursi võitjad saavad rahalise toe ja koolitused terveks olümpiatsükliks ehk kuni neljaks aastaks. Stipendiumi maht hooaja kohta on 10 000 eurot. Alanud konkursiga antakse välja kuni kaks stipendiumit. Väljaantava stipendiumi üheks osaks on sportlase vaimne treening (mindset coaching), mis aitab noortel sportlastel seada eesmärke ning õpetab neil toime tulema tagasilöökide ja pingetega nii treeningutel kui võistlussituatsioonis. Lisaks on fookuses isikubrändi loomise ja turundusoskuste arendamise koolitused, mis aitavad sportlastel fänne ja toetajaid leida.

Sihtasutus Noored Olümpiale on loodud spordientusiastidest ettevõtjate eestvedamisel sooviga anda heategevuse kaudu oma panus Eesti spordi arengusse. Sihtasutuse eestvedaja Paavo Pauklini sõnul on stipendiumiprogramm leidnud nii noorsportlastelt kui sihtasutuse toetajatelt palju positiivset vastukaja.

Stipendiumitaotluste esitamise tähtaeg on 31. märts. Lõpliku valiku teeb sihtasutus Noored Olümpiale stipendiumikomisjon maikuu jooksul. Kandideerimistingimustega tutvuda ja stipendiumitaotlusi esitada saab sihtasutuse kodulehel.

Tagasi üles