Vabatahtlikud organiseerivad heategevuslikku perepäeva

Priscilla Õmblus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandimaa vabatahtlike tiimi koordinaator Grete Akenpärg üllatas ja ühtlasi premeeris Tartus toimunud vabatahtlike koosolekul abilisi omatehtud šokolaadi-toorjuustu koogiga.
Viljandimaa vabatahtlike tiimi koordinaator Grete Akenpärg üllatas ja ühtlasi premeeris Tartus toimunud vabatahtlike koosolekul abilisi omatehtud šokolaadi-toorjuustu koogiga. Foto: Kelly Allmere

​Vabatahtlike jõul leiab laupäeval Centrumi keskuses aset juba traditsiooniks kujunenud Tartu Ülikooli Kliinikumi Lastefondi heategevuslik Üleannetuse perepäev, mille eesmärk on tänavu toetada mitmesuguseid teraapiaid vajavaid lapsi.

Perepäev algab kaubanduskeskuses kell 11. «Tegevusi jagub nii nooremale kui vanemale põlvkonnale ning need on mõeldud lastele annetuste kogumiseks, kes vajavad terapeudi abi. Näiteks on õnneloos ja näomaalingud, lisaks saab paberlennukeid lennutada ja sensoorika pudeleid valmistada,» kirjeldas Viljandimaa vabatahtlike eestvedaja Grete Akenpärg. «Kohal on ka hipo-, füsio- ja tegevusterapeudid, et inimeste teadlikkust tõsta,» lisas ta. 

Meelelahutuslikku kava pakuvad Svjata Vatra ja huvikooli laululapsed ning tantsulise poole eest kannavad hoolt S-Stuudio tantsijad. «Kui tekib tunne, et midagi oleks nagu puudu, siis tuleb Kurrunurruvutisaarelt ka üks krutskeid täis Pipi,» lausus Akenpärg.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles