Uus stipendium jäädvustas Kalju Komissarovi nime

Margus Haav
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kursusekaaslaste õnnitlusi vastu võttev Karolin Jürise sai stipendiumi kätte Ugala teatris, mis on talle juba tuttav koht. Jürise oli laval tantsulis-visuaallavastuses «Primavera Paunveres» ning «Lumekuningannas» oli tema kanda Gerda roll.
Kursusekaaslaste õnnitlusi vastu võttev Karolin Jürise sai stipendiumi kätte Ugala teatris, mis on talle juba tuttav koht. Jürise oli laval tantsulis-visuaallavastuses «Primavera Paunveres» ning «Lumekuningannas» oli tema kanda Gerda roll. Foto: Elmo Riig / Sakala

​Paljudele Eesti teatriinimestele ei ole 8. märts tähendanud mitte ainult naistepäeva, vaid ka Kalju Komissarovi sünnipäeva. Päev au sees ka nüüd, kuigi teenekat teatrimeest ei ole enam meie hulgas.

8. märtsil anti Ugalas esimest korda üle Kalju Komissarovi nimelised stipendiumid kahele Viljandi kultuuriakadeemia etenduskunstide osakonnas õppivale üliõpilasele. Stipendiumi saajad on teatrikunsti õppekava näitleja eriala kolmanda kursuse üliõpilane Karolin Jürise ja teatrikunsti visuaaltehnoloogia õppekava valguskujundaja eriala neljanda kursuse üliõpilane Jari Matsi. Stipendiumid on mõeldud erialaseks enesetäienduseks välismaal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles