Tulevik alustas napi kaotusega tiitlikaitsjale

, jalgpallihuviline
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tulevik alustas meistriliigahooaega, kohtudes FC Floraga. Sisehallis peetud mängus tuli viljandlastel tiitlikaitsja paremust tunnistada. Laupäeval peavad viljandlased hooaja esimese liigamängu kodulinnas.
Tulevik alustas meistriliigahooaega, kohtudes FC Floraga. Sisehallis peetud mängus tuli viljandlastel tiitlikaitsja paremust tunnistada. Laupäeval peavad viljandlased hooaja esimese liigamängu kodulinnas. Foto: Sander Ilvest / Postimees

​Viljandi Tuleviku jalgpallimeeskonna tänavuse hooaja esimene kohtumine omandas ajaloolise tähtsuse juba enne avavilet. Nimelt oli see laupäeval Tallinnas Lilleküla jalgpallihallis asetleidnud vastasseis kõigi aegade esimene sisetingimustes Eesti meistriliiga mäng.

Tiitlikaitsja Flora oli selge favoriit, kuid Tulevik, kes oli hooajaeelsetes kontrollkohtumistes näidatud kahvatute esitustega poolehoidjad eelseisva suhtes murelikuks teinud, oli seekord lahinguks valmis. Ta näitas distsiplineeritud ja hingestatud ning eelkõige kaitsest lähtuvat meeskondlikku mängu, millele ründav Flora ei leidnud esimesel poolajal kuidagi õiget vastumürki.

Esimese 45 minuti täis tiksudes kaotas Tulevik poolajavile ootuses hetkeks keskendatuse ning Flora kasutas selle kohe ja karmilt ära: Zakaria Beglarišvili suunas esimese üleminuti kaheksandal sekundil trahvikasti tsenderdatud palli peaga väravasse. 1:0.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles