Ragnar Klavan tuleb homme kodulinna vastu lahingusse

, Viljandi jalgpalliklubi Tulevik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Möödunud teisipäeval asetleidnud FC Liverpooli ja FC Porto mängul UEFA meistrite liigas olid kohal ka Viljandi Tuleviku esindajad Kristjan Kilgi (vasakul), Raiko Mutle, Ragnar Klavan, Rain Tölpus ja Janno Jürisson. Kohtumine sõpradega tegi Ragnar Klavani südame soojaks ja Tuleviku fännisalli riputas ta kaela suurima heameelega.
Möödunud teisipäeval asetleidnud FC Liverpooli ja FC Porto mängul UEFA meistrite liigas olid kohal ka Viljandi Tuleviku esindajad Kristjan Kilgi (vasakul), Raiko Mutle, Ragnar Klavan, Rain Tölpus ja Janno Jürisson. Kohtumine sõpradega tegi Ragnar Klavani südame soojaks ja Tuleviku fännisalli riputas ta kaela suurima heameelega. Foto: JK Tulevik

Viljandi ning kogu Eesti jalgpalli au, uhkus ja südametunnistus, FC Liverpooli keskkaitsja Ragnar Klavan läheb homsele Inglismaa kõrgliigakohtumisele vastu suurema ärevusega kui tavaliselt. Põhjus on üsna ootamatu – samal ajal Eesti kõrgliigas peetav kohtumine.

Nimelt jooksevad homme vaid poolteist tundi enne seda, kui Klavan läheb võõrsil vastamisi Manchesteri Unitediga, Viljandi kunstmuruväljakule tema «päris koduklubi» Viljandi Tulevik ja tema juhtimise all tänavuseks hooajaks Premium-liigasse kerkinud «uus koduklubi» Tallinna Kalev. Nõnda tekib ainulaadne olukord, kus maailma võimsaimas vutiliigas tegusid tegev mees on korraga esindatud kahe riigi kolmes klubis.

Liverpoolis keskkaitsjana mängiv Ragnar Klavan alustas oma jalgpalluriteed Tulevikust ja nii on ta iidol kümnetele praegustele Viljandi vutipoistele. Nüüd, mil ta on juba teist aastat Tallinna jalgpalliklubi Kalev omanik, sõidab piltlikult öeldes üks osa temast Tallinnast bussiga Viljandisse, et tema siinse osaga rinda pista.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles