Stipendium jätkab Kalju Komissarovi südamega tehtud tööd

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna anti Ugala teatris esimest korda üle Kalju Komissarovi nimelised stipendiumid Tartu ülikooli Viljandi kultuuriakadeemia etenduskunstide osakonna üliõpilastele. Stipendiumi saajad on teatrikunsti õppekava näitleja eriala kolmanda kursuse üliõpilane Karolin Jürise ja teatrikunsti visuaaltehnoloogia õppekava valguskujundaja eriala neljanda kursuse üliõpilane Jari Matsi.

Stipendiumid andis üle Eesti teatriliidu esimees Ain Lutsepp, kes avaldas lootust, et stipendium aitab jätkata Kalju Komissarovi südamega tehtud tööd.

Stipendium on algatatud Tartu ülikooli, Eesti teatriliidu ja kultuuriakadeemia etenduskunstide osakonna endise juhataja ja näitleja Garmen Tabori ettepanekul ning kultuurkapitali näitekunsti sihtkapitali toel. Stipendium on mõeldud erialaseks enesetäienduseks välismaal. Kultuurikapitali stipendium on 1000 eurot. Sündmust toetab Eesti käekellatootja Wooch, kes kinkis mõlemale stipendiaadile nimelise käekella.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles