Viljandlased proovivad vormi Portugalis

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Risto Mätas
Risto Mätas Foto: Tairo Lutter / Postimees

Eeloleval nädalavahetusel Portugalis Leirias peetavatel Euroopa talvistel heitealade karikavõistlustel osaleb Eesti seitsmeliikmelise koondisega, kuhu kuulub ka neli Viljandimaalt pärit kergejõustiklast.

Meeste odaviskes teeb kaasa Risto Mätas.

«Teen tõsiselt trenni ja niipalju kui sisetingimuste pealt saab öelda, on ka vorm hea. Nüüd on huvitav näha, kuidas asjad väljas kokku klapivad,» vahendas Audentese spordiklubi esindava Viljandimaalt pärit Mätase sõnu Eesti kergejõustiku liit.

Tänavu on Mätas sihiks seadnud Berliinis asetleidvate Euroopa meistrivõistluste normi. «Peamine eesmärk on sel hooajal Berliin, milleks üritan tippvormi ajastada. Loodan normi enne seda mõnel võistlusel täis visata. Üritan ka terve püsida ja oma võimeid realiseerida,» nentis ta.

Meeste kuulitõukes osalevad Viljandi kergejõustikuseltsi Sakala sportlased Kristo Galeta ja U-23 klassis võistlev Jander Heil. Naiste kettaheites teeb kaasa Kätlin Tõllasson. Teise eestlasena osaleb naiste kettaheitevõistlusel Hanna-Maria Kupper Tallinnast.

Naiste vasaraheites võistleb Ellina Anissimova Tartu Ülikooli spordiklubist. Teiste seas on Leirias kohal Rio olümpiamängudel kettaheites neljanda koha saanud tallinlane Martin Kupper. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles