Spaahotelli mõte viis elanikud linna vastu kohtusse (3)

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vaidlus selle üle, kas Viljandi ranna piirile, praeguse Bangalo ette võiks kerkida kuuekorruseline spaahotell, on käinud üle kolme aasta ning jätkub nüüd kohtus.
Vaidlus selle üle, kas Viljandi ranna piirile, praeguse Bangalo ette võiks kerkida kuuekorruseline spaahotell, on käinud üle kolme aasta ning jätkub nüüd kohtus. Foto: Arhitekt Jaak Reinula

​Viljandi järve ääres elavad ja sinna kavandatava spaahotelli vastu seisvad inimesed said kohtus väikse võidu, kui kohus keelas linnal enne vaidluste lõppemist spaahotelli rajama hakata.

Kuuekorruselise spaahotelli mõtte vastu seisvate järveäärse piirkonna elanike esindaja Toomas Uustalu teatel määras kohus reedel esialgse õiguskaitse. See tähendab, et kuni kohus pole vaidluses lõplikku otsust langetanud, ei saa keegi järve ääres hotelli arendama hakata. 

Viljandi linnapea Madis Timpson tunnistas esmaspäeval, et info esmasest õiguskaitsest polnud temani jõudnud, aga elanike kohtusse pöördumisega oli ta arvestanud. «See tähendab nüüd, et enne ei hakka me kinnistut oksjonile panema, kui kohtuvaidlus läbi saab,» selgitas ta. «Meil pole kohtus midagi karta, sest oleme tegutsenud igati seaduse järgi.»

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles