Politsei otsib meest, kes ehmatas võõrast naist

Karl-Eduard Salumäe
, arvamustoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Väidetavasti astus seni tuvastamata mees laupäeva õhtul kella 20 ajal Viiratsi endise vallamaja juures ligi talle võõrale naisele ja tegi kahtlase liigutuse.
Väidetavasti astus seni tuvastamata mees laupäeva õhtul kella 20 ajal Viiratsi endise vallamaja juures ligi talle võõrale naisele ja tegi kahtlase liigutuse. Foto: Marko Saarm

​Laupäeva õhtul juhtus Viiratsis kõndinud naise ja talle ligi astunud seni tuvastamata kahtlase mehe vahel midagi, millest esimene otsustas politseile teada anda. Korrakaitsjatele antud ülevaade toimunust on aga süütum kui ühismeedias ringlema hakanud versioon.

Pühapäeva õhtul postitati Facebooki kommuuni «Märgatud Viiratsis» ärevust tekitav kirjeldus endise Viiratsi vallamaja juures väidetavasti aset leidnud rünnakust. Tegu on ühega paljudest ühismeedia lehekülgedest, kuhu anonüümne administraator paneb üles anonüümse teate.

«Eile õhtul u. kella kaheksa ajal ründas «meesterahvas» mind seljatagant, sulgedes ühe käega mu silmad ja teisega suu, siis paiskas mu pikali, mille peale ma karjuma hakkasin ja ründaja jooksu pani, mul läks õnneks,» võib lugeda postitusest (kirjapilt muutmata – toimetus). Autor märgib, et tahab teisi Viiratsi inimesi – eriti naisi – hoiatada, et nood ei kõnniks pimedal ajal, kapuuts peas või kõrvaklapid kõrvas, õues üksinda ringi, sest tema peakatte tõttu ligiastujat tähele ei pannud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles