Maskides mehed süütasid pangaautomaadi

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kui päästjad tööle asusid, põles maja seina küljes olev pangaautomaat ning hoones olid mitu ruumi suitsu täis.
Kui päästjad tööle asusid, põles maja seina küljes olev pangaautomaat ning hoones olid mitu ruumi suitsu täis. Foto: Kenno Soo

​Esmaspäeval kella kahe ajal öösel sai turvafirma G4S juhtimiskeskuses töötav inimene signaali, et Suure-Jaani Konsumi juures asuva pangaautomaadiga toimub midagi kahtlast. Mõni hetk hiljem oli teada, et selle juures askeldab kaks maskides meest.

Kuigi esimene politseipatrull jõudis sündmuskohale nelja minutiga ning teised appi tõtanud patrullid hakkasid kohe ümbruskonna teedel sõitvaid autosid kontrollima, jäid kaks maskides meest sel ööl tabamata. Kurjategijad aga ei saanud kätte raha, mida nad tõenäoliselt automaadist võtta üritasid.

«Neli minutit näitab väga head võimekust,» hindas politsei tööd SEB panga kommunikatsioonijuht Silver Vohu. «See oleks ka Tallinnas väga kõrge tasemega väljakutse puhul suurepärane tulemus.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles