Vajéd tabas pärast lauluvõistlust fännide laviin

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärast seda, kui «Eesti laulu» teleülekanne oli lõppenud, ümbritsesid Vajéd kümned fännid, kes tahtsid Hans Noormetsa ja Stefan Airapetjaniga pilti teha ning neilt autogrammi küsida.
Pärast seda, kui «Eesti laulu» teleülekanne oli lõppenud, ümbritsesid Vajéd kümned fännid, kes tahtsid Hans Noormetsa ja Stefan Airapetjaniga pilti teha ning neilt autogrammi küsida. Foto: Taavi Pursak

​Pärast laupäevaõhtust «Eesti laulu» oli näha, et sellesse, mida teeb Viljandi noormeeste bänd Vajé, usub ka rahvas, sest ta hääletas laulu superfinaali. Kuid see, mis toimus Saku Suurhallis kaamerate kinnipaneku järel, oli nagu filmis. 

Isegi rohkem kui pool tundi pärast võidulaulu esitamist, mil enamik rahvast garderoobis järjekorras seisis, et ülerõivaid kätte saada, olid Vajé noormehed Hans Noormets ja Stefan Airapetjan endiselt parteris. Neile õnne soovima minna polnud lihtne, sest nad olid ümbritsetud kümnetest ja kümnetest väiksematest ja suurematest tüdrukutest, kes kõik tahtsid bändiga pilti teha ja autogrammi küsida.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles