Noored peavad Lennukitehases öiseid ajurünnakuid

Priscilla Õmblus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi noortevolikogu spiiker Mait Allase sõnul saavad noored kolmepäevase koosviibimise ajal puhata sisetrikipargis, mis selleks ajaks kujundatakse magalaks.
Viljandi noortevolikogu spiiker Mait Allase sõnul saavad noored kolmepäevase koosviibimise ajal puhata sisetrikipargis, mis selleks ajaks kujundatakse magalaks. Foto: Marko Saarm

Eile õhtul kogunesid Viljandi noored Lennukitehasesse kolm päeva vältavale programmile «VANT48», kus maakonna noortel on võimalus oma ideed projektideks vormistada ning nende elluviimiseks raha taotleda.

«Reede õhtul alustame aktiivse poolega, sisukaim töö on laupäeval, kui on praktiline osa ja tiimid liiguvad päeval ringi,» selgitas Viljandi Noortevolikogu esimees Risto Kaljurand. «Reede öösel toimus tõenäoliselt kõige tihedam töö,» lisas ta.

Tänane hommik algas ühise hommikusöögiga, millele järgnesid meeskonnatööd. Programmist ei puudu ka meelelahutuslik pool. «Laupäeva õhtul on lõbusam osa, kui toimub Eesti Laulu finaali vaatamine suurel ekraanil,» tõi Kaljurand näiteid päevakavast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles