Õpilased mängisid koolis saalihokit

, Viljandimaa spordiliidu juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vijandimaa koolide tütarlaste saalihokiturniiri võitis Paalalinna kooli naiskond, keda juhendas õpetaja Reet Mutso.
Vijandimaa koolide tütarlaste saalihokiturniiri võitis Paalalinna kooli naiskond, keda juhendas õpetaja Reet Mutso. Foto: Margit Kurvits

Veebruaris said Viljandi Kesklinna koolis lahenduse Viljandimaa koolide kuuenda kuni üheksanda klassi õpilaste saalihoki karikavõistlused. Mängud peeti kahel päeval, sest naiskondi registreerus seitse ja meeskondi kuus.

Tüdrukute võistkonnad paigutati eelmise aasta tulemuste põhjal kahte alagruppi. Pärast alagrupimänge tulid poolfinaalid ja seejärel kohamängud. Alagruppidest pääsesid edasi Paalalinna, Kesklinna, Halliste ja Jakobsoni kool. Poolfinaalis alistas Paalalinna kool 2:1 Jakobsoni kooli ja Kesklinna kool oli 3:0 parem Halliste koolist. Kolmanda neljanda koha mängus alistas Jakobsoni kool 1:0 Halliste kooli ja saavutas seega kolmanda koha. Finaalmängus olid Paalalinna kooli tüdrukud 4:1 paremad Kesklinna kooli naiskonnast.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles