Tartlased püüdsid veenda viljandlasi kultuurselt ühte heitma

Aivar Aotäht
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi linnapea Madis Timpson (esiplaanil) veel ei ütle, millised on plaanid kultuuripealinnaga. Tartu abilinnapea Madis Lepajõe aga tahaks seda juba teada.
Viljandi linnapea Madis Timpson (esiplaanil) veel ei ütle, millised on plaanid kultuuripealinnaga. Tartu abilinnapea Madis Lepajõe aga tahaks seda juba teada. Foto: Elmo Riig

«Enne suve tuleb otsus ära teha,» tähendas Viljandi linnapea Madis Timpson. Tartlaste esindaja Erni Kask märkis seepeale diplomaatiliselt: «Julgustan teid olema otsustavamad.»

See oli eile üks arutluskäik Viljandi ja Tartu inimeste kohtumiselt, millel diskuteeriti, kas Tartu kandideerib iseseisvalt 2024. aasta Euroopa kultuuripealinnaks või teeb seda koos Viljandiga. Või saavad kahest linnast hoopiski konkurendid.

«Kas Viljandi on mõelnud kandideerida, seda otsust ei ole ega tule täna. Aega veel on,» lausus Madis Timpson eile raekoja saali kogunenud kahekümne inimese ees. «Mul on hea meel, et tartlased tulid oma mõtteid tutvustama. Meie kahe linna vahel on olnud hea koostöö.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles