Kodukant ootab kogukondade taotlusi

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kogukonnad saavad esitada projekte «Kogukondade EV100 taotlusvooru».
Kogukonnad saavad esitada projekte «Kogukondade EV100 taotlusvooru». Foto: kodukant.ee

12. märtsini saavad linnade asumipõhised kogukonnad ja maapiirkondade külade ja kantide põhised kogukonnad esitada projekte «Kogukondade EV100 taotlusvooru».

Vooru kaudu saavad mittetulundusühingud küsida toetust kogukondade ühtsustunnet suurendavateks tegevusteks, elutervema ja vaimsema keskkonna loomiseks ja füüsilise elukeskkonna rikastamiseks. Maksimaalne toetussumma taotluse kohta on 5000 eurot ja omafinantseeringut ei nõuta.

Krista Habakukk
Krista Habakukk Foto: Urmas Luik

«Et projekte rahastatakse üle-eestilise paremusjärjestuse alusel, tuleb taotlejatel selgelt välja tuua, mis moodi kogukonnad ise kingituse tegemises osalevad ja kuidas sellest projektist just neile püsiväärtusliku iseloomuga kasu sünnib,» selgitas Eesti külaliikumise Kodukant juhatuse liige Krista Habakukk. Ta rõhutas, et projekti elluviimise tulemusena loodav kasu peab ulatuma kaugemale tulevikku kui pelgalt vabariigi juubeliaasta.

Taotluse täitmiseks vajalik juhend ja taotlusvorm asub Kodukandi kodulehel. Taotlusvooru tingimuste kohta jagab lisainfot vooru menetleja Inga Kalvist, kelle telefon on 5557 5515 ja e-posti aadress inga@kodukant.ee.

Nõu projekti koostamiseks annavad maakondlike arenduskeskuste konsultandid, kelle kontaktid on veeblilehel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles