Inimesed said koos minist­ritega tuleviku­plaane seada (1)

Karl-Eduard Salumäe
, arvamustoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Keskerakonna rahvakohtumisel käis mõttetöö teemade kaupa laudkondades.
Keskerakonna rahvakohtumisel käis mõttetöö teemade kaupa laudkondades. Foto: Karl-Eduard Salumäe

Teisipäeva õhtul kogunes ligikaudu 60 inimest, nende hulgas mitu ministrit ja riigikogu liiget Sakala keskusesse Keskerakonna rahvakohtumisele, et korjata mõtteid, kuidas Eesti peaks edasi liikuma ja millele tuleks keskenduda.

Valitsuse juhtpartei kavatseb riigi juubeliaastal korraldada Eesti eri paigus tervelt 101 niisugust kogunemist. Viljandi oma oli koosviibimist juhtinud riigikogu ja Viljandi linnavolikogu liikme Helmut Hallemaa teada kas kuues või seitsmes. Varem on käidud näiteks Haapsalus ja Rakveres.

Seekordsel üritusel osalesid majandus- ja taristuminister Kadri Simson ja riigihalduse minister Jaak Aab. Riigikogu liikmetest oli lisaks Hallemaale kohal Keskerakonna riigikogu fraktsiooni juht Kersti Sarapuu. Osalema pidanuks ka Siret Kotka-Repinski, kuid ringlevad viirused tegid plaanis muudatuse.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles