Elektritakso roobastes sõit lõppes vastu majaseina (2)

Priscilla Õmblus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kantrekülas Vene tänaval võib näha libedaid roopaid, mis panevad ka suure sõidukogemusega autojuhi proovile.
Kantrekülas Vene tänaval võib näha libedaid roopaid, mis panevad ka suure sõidukogemusega autojuhi proovile. Foto: Elmo Riig

Viljandis töötava taksojuhi sõnul saab Kantreküla Vene tänavat võrrelda trammiteega, olgugi et see vastab linna väitel nõuetele. Üleeile kaotas Viljandi ainuke elektritoitel takso seal jäässe tekkinud roobastes sõites juhitavuse ning põrkas vastu majaseina.

«Mina julgen väita, et seal pole selle talve jooksul sahka käinudki,» väitis Osilia Takso autojuht Raul Astel. Tema on sealsetest roobastest oma sõnul küll välja siplenud, kuid teistel sama firma juhtidel on läinud kehvemini. «Üks autojuhtidest lajatas eile vastu majaseina ja teine autojuht sõitis isikliku autoga tagurpidi vastu elektrikappi,» kirjeldas Astel Vene tänaval valitsevaid teeolusid.

Taksojuhi selgitust mööda on Vene tänav justkui ehe trammitee ning isegi tema 30 aasta kestel kogutud sõidukogemustest kipub seal väheks jääma.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles