Auklikuks uisutatud jääplatsi uus tähetund jõuab kätte laupäeval

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi laululava esine jääväljak saab nädalapäevade jagu kosuda ja tuleval laupäeval pakub see uisutajatele säramiseks taas pinda.
Viljandi laululava esine jääväljak saab nädalapäevade jagu kosuda ja tuleval laupäeval pakub see uisutajatele säramiseks taas pinda. Foto: Marko Saarm

Jää, mida Viljandi uisutamisentusiastid ja Linnahooldus laululava ette möödunud nädalal kasvatasid, lubas läinud laupäevasel pidupäeval küll lustijad liuglema, kuid nõuab veel korralikku kõpitsemist, et 3. märtsil saaksid iluuisutajad oma etendusega avada omavalitsuste talimängud.

«Saime jää välitingimuste kohta korda, aga eks vaeva ja pusimist oli ka,» märkis mittetulundusühingu Viljandi Uisutajad eestvedaja, iluuisutamis­treener Eve Naanuri. «Ta oli kihiline ja auke oli sees,» kirjeldas ta jää seisukorda ja lisas, et üritasid enne rahva saabumist augukohad välja selgitada ning seejärel korrastada. «Lõppkokkuvõttes oli isegi hea ja sai uisutada.»

Seda näitasid ka vabariigi aastapäeva pidustused: nii lapsed kui suuremad olid võtnud uisud kaasa, et ligi sajaruutmeetrisel väljakul lustida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles